Ducatiperformance.hu banner

Rólunk

Több éves szünet után újra elindult a www.ducatiperformance.hu webshop.
 
Gyári Ducati alkatrészek és minőségi utángyártott alkatrészek százai vannak már most a shop kínálatában és ez a szám napi szinten növekszik.
 
A gyári Ducati alkatrészek az országban messze a legrövidebb határidőn belül érhetők el.
 
Próbálj ki minket!
 
Ritkán, de előfordulhat, hogy olyan alkatrészt rendelsz ami nekünk nincs a raktárunkban és pont előtte érkezett meg egy szállítmány a gyárból, tehát nem fogunk egy ideig rendelést leadni.
 
Ebben az esetben lehetőség van külön csak a te alkatrészedet is megrendelni.
 
Ennek külön díja van: 15EUR / rendelés ( ez a gyorsposta díja amit a gyár számláz ki felénk ).
 
Az esetek 95% - ban 2 nap alatt beérkezik hozzánk ezt követően adjuk fel mi a a belföldi szállítónkkal ( jelenleg ez a Foxpost ).
 
Az elmúlt 20(!) évben párszol volt olyan, hogy a gyárban sem volt egy adott alkatrész, ebben az esetben nyilván értelmetlen az extra rendelés, ilyenkor megrendeljük az alktrészt és a rendes szállítmánnyal külön díj nélkül behozzuk és a bérkezést követően postázzuk.
 
2001 óta járok napi szinten Ducatival 200.000 feletti km - t mentem ezekkel a motorokkal.
 
12 - 13 éve kezdtem el a motorjaim szervizelésével - építésével foglalkozni. meglehetősen gazdag tapasztalati tőke halmozódott fel az évek alatt.
 
Azt nem állíthatom, hogy a shopban minden termékkel kapcsolatban szereztem gyakorlati tapasztalatot, de nagy részükkel biztosan.
 
Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csak alkatrészeket kínáljunk amiket ész nélkül különböző adatimport megoldásokkal a shopba felviszünk, hanem megoldást egy adott problémára, méghozzá olyan megoldást ami mi magunk is beépítenénk a saját motorunkba.
 
Ennek megfelelően az alkatrészeket adott motortípushoz hozzárendelve kínáljuk. Tekintve a tényt, hogy jelenleg 73 típust kezel a webshop, ez hihetetlen mennyiségű háttérmunkát igényel.
 
Természetesen a shop nem szentírás, hibák a legnagyobb odafigyelés ellenére is lehetnek, ha ilyet láttok hálásak vagyunk a segítő észrevételekért.

Sok időt töltünk szereléssel, teszteléssel, amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk amint újra az irodába érünk.

Szállítás:

Foxpost autómatába: 1.190,-Ft

Foxpost autómatába utánvétellel ( kártáyal lehet fizetni az autómatánál ): 1.190,-Ft + 500,-Ft = Foxpost utánvét kezelési díj

Foxpost házhozszállítás előre utalással( 2-5 nap, ha gyorsan kell az alkatrészt ne ezt a módot válaszd ) = 2.190,-Ft

Foxpost házhozszállítás utánvétellel: 2.190,-Ft + 500,-Ft Foxpost utánvétkezelési költség

Hamarosan új szállítóval bővülünk.

Üdvözlettel:

A www.ducatiperformance.hu team

Vezérműszíj csere egy ST4S - en. A hengerenként egyforma és az előírásnak megfelelő szintű szíjfeszesség beállítása fontos része a karbantartásnak. 

Hengerfejfelújítás egy egy foggal elrakott vezérlésű Desmo Due - n.

Új, áramlásoptimalizált szelep, szelepvezető, szelepfészek. A régi léghűtéses blokkokban ( 8mm szelepszár ) a szelepvezetők rövidek, ezért a rossz beállításra ( pl. nyitott légszűrő + dob + gyári ECU = magas hőfokú égés ) érzékenyek. 

Szakadás előtt pár kilóméterrel. A szíjszakadások döntő többsége a messze túlfeszített szíjak miatt túlterhelt, így előbb utóbb beálló csapágyakból ered. Problémát okozhat a nem megfelelő specifikációjú csapágyak alkalmazása is.